Resultaten från det digitala KM:et

  • by

Vi har deltagit i vår klubbs digitala klubbmästerskap, vilket har varit jätteroligt. Alla katterna har fått enskilda bedömningar och sedan blivit placerade (man har olika många placeringar beroende på hur många deltagare som är med, per ring).

1:a plats

Huskattsringen – Lennox

Vår lilla blyga pärla som vi knappt tänkte försöka fotografera och anmäla – men vad roligt att vi gjorde det ändå! Hon är ju väldigt fotogenique när man väl får chansen att knäppa lite bilder på henne.
Domare Miro Jarmuszewski gav henne 1:a plats av 5 tävlande. 🙂

4:e plats

Kastratringen – Bibi Blue Bald Ufkens

Älskade knasbollen Bibi, så roligt att hon fick en så fin placering trots hårt motstånd. Pälsen är fortfarande på utväxt efter förra årets sommar-rakning, så det var jättekul att det gick bra ändå!
Domare Miro Jarmuszewski gav henne 4:e plats av 21 tävlande. 🙂

6:e plats

Vuxenringen – CH Emenheim Hex

Jätteroligt att vår fertila, egenuppfödda hona fick en placering i vuxenringen. Den ringen var störst i klubbmästerskapet och hade riktigt hårt motstånd! Så vi är så nöjda med att vi “fick vara med”, även om det inte blev en pallplats för vår del.
Domare Johan Lamprecht gav henne 6:e plats av 37 tävlande. 🙂

Vi är verkligen så nöjda och det var jätteroligt att få ha en typ utav utställning igen! Men nu får Covid-19 ta och försvinna någon gång så att vi kan få ställa ut igen (bland annat)!

Ta hand om er!
Emma, Marcus & kattgänget