Kattungarna har kommit!

  • by

Nu är kattungarna äntligen här! Som vi har längtat och väntat på denna kull. Den 25e oktober föddes fem superfina kattungar med vikter mellan 107-131 gram! Det är första gången för oss som hela kullens födelsevikter varit över 100 gram. Fyra hanar och en hona blev det, en av hanarna är lockig och resten är straight.

Hex är ju som vi redan visste en helt fantastisk mamma. Både under förlossningen och efteråt när hon tar hand om sina vackra små barn. ? Under veckan som har passerat har alla dubblerat sin vikt och växt på sig jättefint.

Det är verkligen så roligt att återigen ha en kull med colorpoints, eftersom det är en färg vi har fastnat för. Och det är ju så spännande att följa färgutvecklingen. Färgen på colorpoints växer gradvis fram – och därför har vi inte färgbestämt bebisarna än. Men om 2-3 veckor lär vi kunna se färgerna bättre. ?

Namntemat fick Marcus bestämma denna gång (med lite hjälp av mig) och det blir på temat Hiphop. Här nedanför kan du se bilderna på dem från den första riktiga fotograferingen (7 dagar gamla). Jam-Master Jay har börjat öppna ena ögat och Notorious B.I.G. har redan båda ögonen öppna.

Jam Master Jay / hane / Selkirk Rex Korthår / färg ?
Ice Cube / hona / Selkirk Rex Korthår / färg ?
Sture Allén den yngre / hane / Selkirk Rex Korthår / färg ?
Beastie Boy / hane / Selkirk Rex Korthår / färg ?
Notorious B.I.G. / hane / Selkirk Rex Korthår / färg ?

Vi kommer att skicka ut ett nyhetsbrev i början av nästa vecka (v. 45). Där kommer vi stämma av intresset med er som anmält er till brevet – så håll lite koll i inkorgen.