Sommarhälsningar

  • by

Jag vill passa på att bjuda på en fin bildhälsning jag fick från Korven & Selma som var ute i sele när det var som varmast i juni (bilden här ovanför). Är de inte för söta tillsammans? Tack Jeanette för en så mysig bild på tjejerna (Emenheim Coven & Emenheim Mandragora).

Nu är det ju som sagt sommar och det är verkligen härligt, just nu är det lite behagligare temperaturer än jag tyckte att det har varit tidigare, vilket ju är skönt. Men jag slipper gärna åskovädren och hällregnen som vi hade ett tag.

Här hemma händer det tyvärr inte så mycket på kattungefronten. Det verkar som att vår kära hona Hex har tagit långledigt från allt vad avel heter och busar mest runt här hemma och mår toppen. Hon har inte löpt sedan kullen flyttade i februari(!!) och då är det ju tyvärr lite svårt att skapa nya kattungar. 🙂

Vårt nästa stora hopp i familjen är ju Hex dotter Ullis, som nu har hunnit bli en liten busig donna på snart 10 månader. Jag är verkligen hur nöjd som helst med hur hon har utvecklats och hennes färger är ju bara helt underbara. Det är verkligen såå fint med vitfläcks-paddor och det blev ju extra kul att hon också är maskad på det.

Nästa gång jag skriver här hoppas jag kunna ha lite roliga nyheter kring kattungar, men tyvärr verkar vi inte vara riktigt där än. 🙂

Allt gott, vi hörs!