S*Tjejringens Båtsman Selkirk Rex Longhair creme bicolor
S*Tjejringens Båtsman Selkirk Rex Longhair creme bicolor
Boris (här 5 veckor gammal). Studiofoto.

Ni som följer mig på Facebook och instagram vet att jag snart kommer hämta hem min nya hane, S*Tjejringens Båtsman som jag tänker kalla för Boris. Han är en SRL e 03, vilket på vanligt språk blir creme bicolor. Vi är dock lite osäkra på om det är så att Boris kan vara en harlekin (02) istället. Därför kommer Boris få gå på en färgbedömning på hans första utställning, som blir i Falun 29:e september, så vi får klara besked. 🙂 Han kommer ställas ut i både SVERAK och WCF.


Jag har också kommit på den, enligt mig, mycket roliga idén att anordna en kokardkurs* för den pysselintresserade – och varför då inte passa på med en Sellisträff under tiden? Det verkar som att vi kan bli några stycken och därför har jag börjat kolla efter en lokal som man kan hyra. Nu är jag ju ute i väldigt god tid, eftersom kursen och träffen ska hållas 10:e november i Uppsala. Är du intresserad och vill komma och träffa oss kattgalningar är det bara att anmäla intresse via mitt tjusiga Google-formulär. 🙂
*kokard = prisrosett