Emenheim Mandragora SRS n 33 12v

Emenheim Selkirk Rex söker en fodervärd på en radie av ca 1 timmes körväg från Knivsta. 

För att kunna expandera katteriet utan att behöva omplacera katter behöver vi en fodervärd till en avelskatt tidigast hösten/vintern 2018.

Vi söker dig som…

  • Bor i en radie av cirka 1 timmes körväg med bil från Knivsta (Uppland) och utan planer på att flytta inom ca 2-3 år.
  • Inte har andra fertila katter i hushållet.
  • Inte har fler än max 3 katter i hushållet.
  • Gärna har tidigare kattvana, men det är inget krav.

Vi söker både hel- och halvfodervärdar.

Ett helfodervärdskap innebär att du skriver ett kontrakt på vissa åtaganden och när dessa är uppfyllda överlåts katten kostnadsfritt.
Ett halvfodervärdskap innebär att du betalar cirka halva summan för katten och skriver på ett kontrakt på färre åtaganden, efter att dessa är uppfyllda överlåts katten till fodervärden.

Som fodervärd kommer du ha mer kontakt med mig än vad du skulle ha som kattungeköpare, detta bl.a. för att jag kommer behöva låna katten till utställningar, hälsotester m.m. Såklart kommer alla kostnader kopplade till min avel bekostas av mig, det enda jag behöver från dig är din tid och omsorg.
Om du är fodervärd åt en hona behöver du tillse att du kan närvara vid förlossningen, dvs kan det innebära att du t.ex. behöver söka ledigt från jobbet.

Hör gärna av dig om du är intresserad! Är du i startgroparna för egen avel kan det vara bra att börja som fodervärd för extra coachning.

Intresseanmälan för fodervärdskap

* indicates required


Tidigare erfarenhet av katt *

Intresserad av fodervärskap för…


Du kommer att behöva verifiera att du har anmält dig till nyhetsbrevet genom att klicka på en länk som skickas till din mail!