Monter med Nordic Selkirk Rex

  • by
Highlandkatz Twisted Love vinner Härligast temperament

Nu är det äntligen gjort…

Under hela denna helg har jag och Anna stått med Nordic Selkirk Rex monter i Upplands Väsby, under SNRFs World Show.

Detta var mycket roligt, eftersom det fanns flera Selkirk Rex-utställare på plats! Väldigt tråkigt då att jag inte hade anmält Floyd till utställningen, men samtidigt är jag också väldigt glad, eftersom utställningar av någon anledning tar mycket energi. All denna energi gick då istället till att prata med våra medlemmar och andra utställare, vilket var otroligt roligt.

Det vi var extra nöjda med är att montern inte har kostat föreningen mer än kostnaderna för informationflyers, resten har jag och Anna plockat ihop själva.

Stämningen var mycket god och vi bjöd även förbipasserande på godis, saft och bullar. Många bra åsikter framfördes, som vi gärna skulle se att medlemmar och framtida medlemmar skickade in som motion till nästa årsmöte.

Men utöver själva montern träffade vi på gamla vänner och bekanta och det var en mycket härlig helg. Det diskuterades bland annat lite om den nystartade patronageklubben (till SNRF) Happy Cat Club med säte i Arboga, som jag själv är stödmedlem hos i år.

Det är jätteroligt att det händer lite inom mitt förbund också. Nu blev det ju ett väldigt långt inlägg, men det är kanske okej med tanke på att det var väldigt längesedan jag skrev sist. 🙂

Vi hörs!

E